Socobas.de

Bedrijven

Isolerende werking op het dak

Met sandwichpanelen zorg je er op een zeer eenvoudige manier voor dat het dak op de juiste manier waterdicht wordt. Het is natuurlijk wel zo dat je dit correct zal moeten monteren. Gebruik dus hiervoor speciale schroeven om de montage naar behoren uit te voeren. De meeste panelen bestaan uit een buiten- en binnenplaat. Hiertussen wordt isolatie geplaatst om de ruimte goed te kunnen isoleren. Het prettige van deze platen is dat het een lange levensduur heeft en tevens zeer eenvoudig gemonteerd kan worden.

De isolatie in de kern bestaat vaak uit PIR, PUR of steenwol. Alle drie bieden ze precies de juiste werking waarvoor het is ontworpen. 

Waarom gebruik maken van sandwichpanelen?

Vaak vind je de sandwichpanelen terug in een loods of andere grotere opslagruimte. De eenvoudige montage zorgt ervoor dat je dit in een grote oplage kunt monteren.

Bovendien is de aanschafprijs zeer gunstig. Huisman levert vrijwel alles uit eigen magazijn. Dit houdt direct in dat jij niet lang hoef te wachten op jouw levering.

Bovendien hebben zij meerdere uitvoeringen en diktes op voorraad. Let er overigens ook goed op dat je de juist coating kiest voor jouw paneel. Voor de agrarische sector zijn er speciale platen verkrijgbaar. Deze platen zijn namelijk bestemd tegen ammoniak gassen. Deze platen vind je dus vaak terug in een manege waar het perfect gemonteerd kan worden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *